Kup dania w słoiczkach BoboVita i wygraj 100 000 zł!

Tym, co może świadczyć o prawidłowym żywieniu i zaspokojeniu wszystkich potrzeb dziecka jest jego spokojny, niczym niezakłócony sen.

Kup dania w słoiczkach BoboVita i wygraj 100 000 zł!

Nowa promocja BoboVita „Codziennie dbamy, codziennie nagradzamy”

Warszawa, 1 marca 2012 r. – 100 000 zł oraz tysiące atrakcyjnych nagród do wygrania w wielkiej promocji BoboVita! Nagrody będą losowane codziennie spośród osób, które zdecydują się na jednorazowy zakup pięciu dań w słoiczkach BoboVita.

Kup dania w słoiczkach BoboVita i wygraj 100 000 zł!

Promocja „Codziennie dbamy, codziennie nagradzamy” potrwa od 1 marca do 29 maja 2012 roku i dotyczy wszystkich zupek, obiadków oraz deserków w słoiczkach marki BoboVita. Aby wziąć udział w losowaniu nagród wystarczy kupić pięć dowolnych posiłków BoboVita objętych promocją. Zakup powinien być udokumentowany na jednym paragonie, którego numer należy przesłać SMSem lub zarejestrować na stronie www.bobovita.pl . Każde zakupione pięć produktów uprawnia do przesłania jednego zgłoszenia. Uczestnicy mogą przesyłać dowolną liczbę zgłoszeń, a tym samym zwiększać swoją szansę na wygraną.

Przez cały okres trwania promocji codziennie będzie można wygrać sto kocyków i jeden jeździk dziecięcy. Ponadto, kupujący posiłki w słoiczkach BoboVita mogą liczyć na 20% zniżki na zakupy w salonach sieci Coccodrillo w całej Polsce. Rabat można otrzymać podczas trwania promocji „Codziennie dbamy, codziennie nagradzamy” za każde 10 etykiet ze słoiczków. Uwieńczeniem loterii będzie losowanie spośród wszystkich zgłoszeń nagrody głównej w postaci 100 000 zł. Łącznie uczestnicy promocji mogą wygrać aż 9 091 nagród!

„Delikatne posiłki w słoiczkach BoboVita pomagają mamom codziennie troszczyć się o bezpieczny i zdrowy rozwój maluszków. Dzięki najnowszej promocji ich pociechy będą mogły cieszyć się smakiem dań BoboVita, a dodatkowo czerpać przyjemność z zabawy jeździkiem lub wtulenia się w ciepły, zielony kocyk. Szansa na wygraną czeka każdego dnia, dlatego zachęcamy wszystkie mamy do wysyłania zgłoszeń” – powiedziała Ewa Chrzanowska, młodszy kierownik produktu z NUTRICIA Polska.

Szczegółowe regulaminy promocji „Codziennie dbamy, codziennie nagradzamy” oraz BoboVita i Coccodrillo znajdują się na stronie www.bobovita.pl . Zgłoszenia przez wiadomości SMS należy przesyłać na numer 7145 (koszt 1,23 zł brutto).

NUTRICIA Polska to lider rynku żywności dla dzieci i niemowląt w Polsce. Firma jest częścią Dywizji Żywności dla Dzieci Grupy Danone. NUTRICIA specjalizuje się w żywności dla niemowląt i małych dzieci oraz dla osób dorosłych wymagających specjalistycznego żywienia. NUTRICIA Polska dostarcza produkty żywnościowe dla dzieci we wszystkich kategoriach − od podstawowych i specjalistycznych mlek modyfikowanych (marki Bebiko i Bebilon), po pełną gamę odżywek dla niemowląt (marka BoboVita).

tel.: +48 22 550 00 00
Zaangażowanie społeczne